Προφίλ

Η «e-fairy» είναι μία επιχείρηση, η οποία συστάθηκε έχοντας υπόψη τα παιδιά και την ανάγκη για την πνευματική τους καλλιέργεια, ειδικά στον τομέα της αγγλικής γλώσσας ακόμα και από την προσχολικής τους ηλικία.
Στόχος της «e-fairy» είναι να κάνει τους μικρούς μαθητές να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα διαβάζοντας βιβλία, τα οποία μέσα από τις όμορφες εικονογραφήσεις τους και τα γεμάτα φαντασία κείμενά τους ξεχωρίζουν με ευχάριστο τρόπο από τα τυπικά βιβλία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.
Η «e-fairy» προμηθεύεται τα βιβλία της από επιφανείς αγγλικούς και αμερικάνικους εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι ξεχωρίζουν σε διεθνές επίπεδο για την υψηλή ποιότητα και χρηστικότητα των προϊόντων τους.
Η «e-fairy» σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παιδικών βιβλίων από εύχρηστο κατάλογο, ο οποίος ενημερώνεται διαρκώς σε χαμηλές τιμές και με παράδοση στο σπίτι σας, για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση. Για παραγγελίες σχολείων και φροντιστηρίων θα γίνονται ειδικές προσφορές.
Σε περίπτωση που θελήσετε οποιοδήποτε άλλο βιβλίο θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση sales παπάκι e-fairy τελεία gr και θα ειδοποιηθείτε άμεσα για την παραγγελία σας.